ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπάθειες επιστροφής από τον Βράνιες- Δεν το επιθυμούν στην ΑΕΚ!

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της «Ένωσης» είναι ικανοποιημένοι από τις δύο μεταγραφές στο κέντρο της άμυνας και δεν θα ήθελαν να επαναφέρουν στην ομάδα τον ιδιότροπο χαρακτήρα του Βόσνιου!

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναγκάζεται ακόμη μια φορά να ψάξει αλλού τις τύχες του καθώς η ομάδα που αγωνίζεται τώρα δεν τον υπολογίζει. Συγκεκριμένα η Άντερλεχτ, η οποία είχε αγοράσει τον Βόσνιο από την ΑΕΚ, αφού του έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στην αρχή της σεζόν πλέον δεν τον υπολογίζει.

Φαίνεται πως το επίπεδο του Βράνιες δεν είναι αυτό που επιθυμούν στην ομάδα του Βελγίου είτε σε θέμα αγωνιστικό είτε «εξωγηπεδικό». Πολλοί θα περίμεναν την ΑΕΚ να ετοιμάζει πρόταση ώστε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ακόμη και τον Ιανουάριο καθώς αποτελεί το αγαπημένο παιδί της «κερκίδας».

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ακόμη κι αν ο Όγκνιεν Βράνιες μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» ο ίδιος προσπάθησε να προσεγγίσει ανθρώπους του συλλόγου όμως δεν το κατάφερε καθώς όλοι θυμούνται τις πρόσφατες αντιδράσεις του αλλά και τις μη αποδεκτές συμπεριφορές που είχε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αρκετά ευχαριστημένοι από τις δύο μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι. Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου κι ο Νασίμ Χνιντ είναι δύο ποδοσφαιριστές που φαίνονται πως μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ερχόμενο καλοκαίρι να έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς η σχέση ΑΕΚ-Βράνιες πάντα έκρυβε εκπλήξεις και ανατροπές. Προς το παρόν όμως ο παίκτης δεν ενδιαφέρει την «Ένωση».