ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: «Παίζει» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι από εκείνους που έχουν τιμήσει με το παραπάνω τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού δεν δίστασε να έρθει το καλοκαίρι του 2014 όντας η ομάδα ακόμα στη Β’ Εθνική. 

Μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο αρνήθηκαν τις τότε προτάσεις που είχαν από ομάδες της Σούπερ Λιγκ (σ.σ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό), δείχνοντας εμπιστοσύνη στο όρμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την αναγέννηση της ομάδας. Ωστόσο, φαίνεται πως ο κύκλος του Έλληνα μπακ έχει αρχίσει και κλείνει στην ΑΕΚ, κάτι που το γνωρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.

Με την φανέλας της Ένωσης έχει γράψει 173 επίσημες συμμετοχές όμως φαίνεται πως η φετινή χρόνια θα είναι και η τελευταία του. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δρόμοι με την ΑΕΚ να χωρίσουν ακόμα και τον ερχόμενο Ιανουάριο αν ο διεθνής μπακ βρει αυτό που θέλει στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» για τον Μπακάκη υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο ομάδων από το εξωτερικό και ο ατζέντης του συζητά μαζί τους για τις προτάσεις που ενδέχεται να κατατεθούν για την αγορά του στην ΑΕΚ σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.