ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δύο απαιτητικοί αγώνες με έξι απουσίες!

Η «Ένωση» επιστρέφει στη δράση αλλά τα δύσκολα δεν τελείωσαν καθώς καλείται να δώσει δύο αγώνες που η νίκη είναι μονόδρομος με τις απουσίες να δυσκολεύουν την κατάσταση!

Τα κρούσματα στην ΑΕΚ σταμάτησαν να αυξάνονται όμως τα ήδη υπάρχοντα είναι αρκετά ώστε να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Μάσιμο Καρέρα. Η «Ένωση» υποδέχεται την Κυριακή την ΑΕΛ ενώ την Πέμπτη θα αγωνισθεί ξανά εντός έδρας απέναντι στη Ζόρια.

Δύο αγώνες που η νίκη αποτελεί το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρει η Ελληνική ομάδα. Αφενός για να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και αφετέρου για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι απουσίες όμως δεν λείπουν. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει σε έξι ποδοσφαιριστές. Οι Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα θα υποβληθούν σε νέο τεστ την Πέμπτη και εφόσον τα αποτελέσματα δείξουν πως δεν είναι φορείς του ιού πλέον τότε την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι ίδιοι όμως έχουν χάσει αρκετό διάστημα τις προπονήσεις οπότε είναι απίθανο να κληθούν να βοηθήσουν την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ. Εκτός παραμένουν οι τελευταίοι φορείς Ζίγκα Λάτσι και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Στους απόντες προστέθηκε τελευταία στιγμή και ο Παναγιώτης Τσιντώτας ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο.