ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μικρή η πιθανότητα επιστροφής Βράνιες στην ΑΕΚ»

Τις τελευταίες μέρες μπήκε ξανά στις ζωές όλων το όνομα του Βόσνιου αμυντικού καθώς έγινε γνωστό πως η ομάδα του Βελγίου θέλει να τον «ξεφορτωθεί»!

«Φωτιές» άναψε ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σε μορφή instagram story άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Από εκείνη τη στιγμή τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά».

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως η Άντερλεχτ δεν επιθυμεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και θα ψάξει οποιαδήποτε «φόρμουλα» ώστε να απαλλαγεί από αυτόν. Στους υποστηρικτές της επιστροφής του Βράνιες όμως ήρθε να βάλει φρένο η «Voetbalnieuws» η οποία χαρακτηρίζει δύσκολη την επιστροφή του αμυντικού στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ένωσης».

Το ρεπορτάζ ανέφερε:

«Η πιθανότητα να επιστρέψει ο Βράνιες στην Αθήνα τον επόμενο χειμώνα είναι πολύ μικρή. Σε τελική ανάλυση η ΑΕΚ ήδη έχει πολλούς αμυντικούς. Επιπλέον σύμφωνα με την εφημερίδα Wallod δεν υπάρχει περίπτωση νέου δανεισμού. Η Αντερλεχτ θέλει να πουλήσει οριστικά τον Βράνιες,  όμως θα είναι δύσκολο γι’ αυτή να βρει τον κατάλληλο αγοραστή».