ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνιστικός μαραθώνιος για την ΑΕΚ μέχρι τα Χριστούγεννα!

Η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για την ΑΕΚ ήταν σημαντική καθώς προερχόταν από πολλά διαδοχικά παιχνίδια, ενώ πλέον περιμένει πίσω τους τραυματίες της και όσους νόσησαν από κορωνοϊό.

Από την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει το πολύ δύσκολο πρόγραμμά της Ένωσης, το οποίο ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έως τότε θα δώσει 9 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 6 θα είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο, γλιτώνοντας τα ταξίδια εκτός του λεκανοπεδίου, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στην Αγγλία με τη Λέστερ.

Ο μαραθώνιος της ΑΕΚ, λοιπόν, ξεκινάει από την Κυριακή με το παιχνίδι με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, ενώ την άλλη Πέμπτη (26/11) κοντράρεται εντός έδρας με τη Ζόρια και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες απέναντι στην ουκρανική ομάδα, ώστε να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» του Europa League. Στις 29/11 αγωνίζεται στη Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο γύρο, η ΑΕΚ είχε ηττηθεί 3-0 και η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Τρεις μέρες αργότερα, οι κιτρινόμαυροι παίζουν ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ως τυπικά γηπεδούχοι με τον Παναθηναϊκό και στις 10/12 θα βρίσκονται στην Αγγλία για να αντιμετωπίσουν τη Λέστερ που κάνει εξαιρετική σεζόν έως τώρα σε Premier και Europa League. Στις 13/12 η ΑΕΚ θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και τρεις μέρες αργότερα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.

Τέλος, στις 21/12 παίζει με τον Βόλο και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2020 εκτός αν η αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλέανθης Βικελίδης” που αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων που είχε η ΑΕΚ, οριστεί μέσα στις γιορτές (πιθανή ημερομηνία η 27η Δεκεμβρίου).