ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιβάι Γκαρσία: «Θα επιστρέψω δυνατός»

Δηλώσεις στη Newsday του Τρινιντάντ παραχώρησε ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από αφιέρωμα που έγινε για τον εξτρέμ της ΑΕΚ και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία μπορεί να χάσει τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της Κυριακής. Ο 22χρονος, που αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από τον ελληνικό σύλλογο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Ατρομήτου – μόλις το τέταρτο παιχνίδι του για τη νέα του ομάδα. Ήταν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά έπρεπε να αντικατασταθεί μόλις στο 15ο λεπτό αφού έπεσε χωρίς επαφή στο έδαφος με θλάση. Μεταφέρθηκε άμεσα με φορείο από το ιατρικό προσωπικό.

Ο Γκαρσία είχε πάρει πάσα από τον συμπαίκτη του, Καρίμ Ανσαριφάρντ, στη δεξιά πλευρά και απέφυγε τον αμυντικό του Ατρομήτου, αλλά λίγο μετά έπεσε, κρατώντας τον αριστερό του μηρό. Ο Γκαρσία είπε στη Newsday τη Δευτέρα ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού. Μας μίλησε και μας είπε ότι είναι μια «δύσκολη κατάσταση».

Μόλις πριν από τέσσερις μέρες η ΑΕΚ νίκησε τη Βόλφσμπουργκ 2-1 για να εξασφαλίσει μια θέση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Η ομάδα του Γκαρσία είναι στο ίδιο γκρουπ με τους πρώην πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ, την Μπράγκα της Πορτογαλίας και την ουκρανική ομάδα Ζόρια Λουγκάνσκ. Η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου. Ο Γκαρσία είναι πιθανό να χάσει τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια. «Δεν μπορώ καν να εξηγήσω το συναίσθημα», είπε αλλά πρόσθεσε: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός».