ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα βήμα πριν κλείσει θέση στον τελικό η «Βασίλισσα»

Ήρθε η ώρα για τον «μεγάλο» ημιτελικό για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει απόψε τη Σαραγόσα στις 21:30 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων!

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στον μεγάλο τελικό καθώς απέκλεισε τη Νίμπουργκ στη φάση των προημιτελικών του Basketball Champions League. Τώρα μένει ακόμη ένα μεγάλο εμπόδιο καθώς η δυνατή ομάδα της Σαραγόσα τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ.

Η νικητήρια ομάδα θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στις 20:00 στο ΟΑΚΑ ενώ η ηττημένη θα βρεθεί στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με τον μεγάλο αλλά στις 17:00. Το έτερο ζευγάρι που κοντράρεται για μια θέση στον τελικό είναι αυτό με τη Σαν Πάμπλο Μπούργος απέναντι στη Ντιζόν.

Στα αρνητικά εκατέρωθεν συγκαταλέγεται η κούραση καθώς δεν υπήρξε χρόνος ξεκούρασης των αθλητών αλλά και η απουσία κόσμου από τη διοργάνωση λόγω του Κορωνοϊού. Αν υπάρχει ένα μικρό φαβορί τότε αυτό είναι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βάση ρόστερ αλλά και Ευρωπαϊκής ιστορίας ειδικά στον συγκεκριμένο θεσμό.