Uncategorized

“Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Βράνιες”

Ο μάνατζερ του διεθνή Βόσνιου στόπερ “ανοίγει” τα χαρτιά του και μίλα για τον μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Άντερλεχτ και τα δημοσιεύματα περί επιστροφής στην Ελλάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι γνωστό πως ο Ογκνιεν Βράνιες δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Άντερλεχτ. Στο Βέλγιο περισσότερο ασχολούνται με εξωαγωνιστικές δράσεις του, παρά με την αγωνιστική προσφορά του. Το μέλλον του φέρεται να είναι αβέβαιο στην Άντερλεχτ, αλλά παρόλα ταύτα ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία  μέσω του ατζέντη του να παραμείνει στην ομάδα. Όμως, ο Σρνταν Γέρεμιτς, μιλώντας, στο βελγικό «hln» τόνισε πως «Ο Βράνιες θα μείνει στην Άντερλεχτ μέχρι το 2022 εκτός και αν υπάρξει κάποια έκπληξη. Έχει συμβόλαιο ως τότε και εκείνος επιθυμεί να το σεβαστεί. 


Πρέπει, πάντως, να σας ενημερώσω πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Όγκνιεν από όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, θέλει να μείνει στην Άντερλεχτ και να αποδείξει πως είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου». Θυμίζουμε ότι υπάρχει ρήτρα από πλευράς ΑΕΚ αν ο παίχτης επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό άλλης ομάδας τότε η Ένωση θα εισπράξει το πόσο των 5εκ. ευρώ στα ταμεία της.