Uncategorized

Νίκη και συνεχίζει

Τον Κισσαμικό φιλοξενεί απόψε στις 17:15 στο ΟΑΚΑ η Ένωση, στην ρεβάνς του 1-1, και διεκδικεί  θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου  Ελλάδος (COSMOTE SPORT 2).


Με.. το πόδι στο γκάζι έπειτα από τις νίκες με ΑΣΤΕΡΑ και ΠΑΣ Γιάννενα , ρίχνεται στην μάχη του κυπέλλου η ΑΕΚ. που φιλοξενεί τον Κισσαμικό, στην φάση των 16, στην ρεβάνς του 1-1 των Χανίων, με αποκλειστικό στόχο την νίκη ώστε να συνεχίσει στο θεσμό .

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Η Ένωση επιδιώκει το αυτονόητο  απόψε κόντρα στους αξιόμαχους Χανιώτες. Θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος αναζητά το αυτονόητο απόψε στο ΟΑΚΑ. Το ματς δεν είναι εύκολο, ειδικά αν η ΑΕΚ εμφανιστεί όπως στο περασμένο παιχνίδι της Κρήτης όπου και ισοφαρίστηκε στην τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φαίνεται να έχει “ξορκίσει” τον κακό της εαυτό και θα εμφανιστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.


Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους  τραυματίες Γαλανόπουλο – Γιαννιώτα και Γιακουμάκη που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παραταχθεί η Ενώση είναι  ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, δεξί μπακ-χαφ ο Γκάλο, αριστερά ο Χουλτ στον άξονα οι Άλεφ – Μάνταλος – Μπακασέτας (ή ο Κρίστιτσιτς) και στην επίθεση οι Λιβάγια – Πόνσε.