ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο ακραίος επιθετικός της Μπεϊτάρ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για υπογραφές και ανακοινώσεις!

Σε τέλος φαίνεται πως οδεύει το σήριαλ με την μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία. Ο ταλαντούχος άσος ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών και το μήλο της έριδος ανάμεσα σε Ένωση και Ολυμπιακό.

Οι Κιτρινόμαυροι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία έγινε από αποδεκτή από την ομάδα. Η συμφωνία με τον παίκτη ήδη υπήρχε και η συμφωνία έχει μπει στο τελευταίο στάδιο. Αυτό του ερχομού του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για τις εξετάσεις, τις υπογραφές και την ανακοίνωσή του!

Από τη πρώτη στιγμή ο νεαρός άσος είχε τονίσει την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου. Περίμενε υπομονετικά την τελική πρόταση της ομάδας για να καταφέρει να τον κάνει δικό της. Ετσι, τη στιγμή που η πρόταση κατατέθηκε ο ίδιος πίεσε και έκανε πραγματικότητα το στόχο του. Πλέον ετοιμάζει βαλίτσες και αναμένεται πολύ σύντομα στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται Καρέρα και Ίβιτς προσθέτουν στην ομάδα έναν πολύ σημαντικό και ποιοτικό παίκτη, ο οποίος ήταν διακαής πόθος τους!