Uncategorized

Το άδειασμα του Ουζουνίδη σε Τσόσιτς

Εκτός σχεδίων του προπονητή της Ένωσης φαίνεται να είναι ο Ούρος Τσόσιτς, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Σέρβος όχι μόνο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στον Κισσαμικό, αλλά έμεινε και εκτός αποστολής.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής “Live Sport”, η υπόθεση αρχίζει από το καλοκαίρι, όταν ο Σέρβος στόπερ επέστρεψε 8 κιλά βαρύτερος, με τους συνεργάτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να εκνευρίζονται με την αντι-επαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, καθώς ο ίδιος ο αθλητής θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός από την στιγμή που θα ήθελε να αφήσει καλές εντυπώσεις στο νέο προπονητή της ομάδας.

Ωστόσο, το κλίμα “στράβωσε” εντελώς από την στιγμή που έφτασαν πληροφορίες στους ανθρώπους της ΑΕΚ για την κακή εξωαγωνιστική ζωή του παίχτη το τελευταίο διάστημα. Κερασάκι στην τούρτα, το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον ίδιο να αμφισβητεί τις επιλογές Οικονόμου, Μπακάκη στην αρχική ενδεκάδα.Βάση αυτών, ενδιαφέρον θα έχει αν ο 26 χρόνος αμυντικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Νέα Σμύρνη.