ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ο Γκόρεντς»

Σλοβενικό δημοσίευμα συνδέει τον 21χρονο αμυντικό της Μούρα με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν ομάδες και από την Ιταλία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. 

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σλοβενική ιστοσελίδα «ekipa.svet24.si» ο Γιαν Γκόρεντς βρίσκεται στο στόχαστρο της Ενωσης, ενώ στο παιχνίδι βάζει και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αναφέρεται ότι και ομάδες από την ιταλική Serie B τον έχουν στην λίστα τους.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Πριν από λίγες μέρες, γράψαμε ότι ένας από τους συλλόγους της Ιταλικής Serie B ενδιαφερόταν σοβαρά για τις υπηρεσίες του Γκόρεντς, αλλά ελληνικές πηγές μας… ψιθύρισαν ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Η ρήτρα αγοράς από την Μούρα είναι στα 400.000 ευρώ».

Ο Γκόρενς είναι ένας υψηλόσωμος (1.92μ) δεξιοπόδαρος αμυντικός που αγωνίζεται στη Μούρα από τον περασμένο Γενάρη, όταν τον είχε αποκτήσει από την Ολύμπια και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22. Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας U21 και ήδη έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Σλοβενίας με Ολίμπια το 2019 και Μούρα το 2020, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί στο σλοβενικό πρωτάθλημα 49 φορές έχοντας πετύχει 2 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως ο Γκόρενς ανήκει στο ίδιο γραφείο με αυτό του συμπατριώτη του, Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος αγωνίζονταν και εκείνος στην Μούρα όταν αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και μένει να φανεί αν το δημοσίευμα και τα σενάρια έχουν βάση.