Uncategorized

Στον Παπαπέτρο χρεώνει το λάθος η ΕΠΟ για το θέμα με την 4η αλλαγή

Για “ανθρώπινο λάθος ή εσφαλμένη εκτίμηση” του Τάσου Παπαπέτρου κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΕΠΟ όσον αφορά το θέμα για την 4η αλλαγή που δεν επέτρεψε ο Έλληνας διαιτητής στους προπονητές του Παναθηναϊκού και  της Λαμίας την Πέμπτη!

Έπειτα την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, η ομοσπονδία ενημέρωσε πως «τον περασμένο Μάρτιο η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε ότι η υιοθετεί απόφαση του διεθνούς ποδοσφαιρικού συμβουλίου για τέταρτη αλλαγή στην παράταση με ισχύ από 1/6/2018, απόφαση η οποία υλοποιήθηκε στο Μουντιάλ Ρωσίας.Παρότι η εφαρμογή απόφασης δεν είναι υποχρεωτική, στο πρώτο συμβούλιο μετά το Μουντιάλ, η ΕΠΟ στις 21/8 εναρμονίστηκε με τον κανονισμό αυτό. Στις 22/8 με έγγραφο στις ΕΠΣ και στα σωματεία που μετέχουν στο Κύπελλο, την ΚΕΔ και τις Πειθαρχικές επιτροπές γνωστοποίησε ότι εναρμονίζεται με τον κανονισμό της ΦΙΦΑ».

Επίσης αναφορές υπήρξαν πως ο 4ος διαιτητής, Τσουκαλάς είπε στον Έλληνα ρέφερι πως ο κανονισμός βρίσκεται σε ισχύ και πως οι δύο ομάδες ήταν ενήμερες από το μέλος της ΚΕΔ Σταύρο Τριτσώνη μέσω σεμιναρίου που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναμένεται η αναλυτική έκδοση ανακοίνωσης από την Ομοσπονδία.