ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Με Μάντζαρη και τέσσερις απουσίες στην Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μετράει 4 απουσίες. Στην αποστολή ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα δώσει 2 δυνατά φιλικά προετοιμασίας με Άρη (05/09) και ΠΑΟΚ (07/09), στα οποία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας.

Οι απουσίες για ακόμα μια φορά είναι αρκετές από το ταξίδει προς την Θεσσαλονίκη, καθώς ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει στους Γιόνας Ματσιούλις, Ματ Λοτζέσκι, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Δημήτρη Κατσίβελη, που τέθηκαν εκτός δράσης. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Κωστής Γόντικας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (διάστρεμμμα).

Από εκεί και πέρα, ο Παπαθεοδώρου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος παίρνει μέρος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, έχοντας υποστηρικτικό ρόλο. Επιπλέον, τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ θα πάρει και ο Ταϊρίς Ράις, που τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: sdna.gr