ΑΕΚ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Σε ζωντανή μετάδοση η απονομή του πρωταθλήματος Χάντμπολ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε λίγες ώρες από τώρα θα είναι και με κάθε επισημότητα πρωταθλήτρια Ελλάδας, αφού θα σηκώσει το τρόπαιο.

Η «βίαιη» διακοπή του περσινού πρωταθλήματος Χάντμπολ, λόγω κορωνοϊό, έφερε και την απόφαση της ομοσπονδίας για την δίκαιη απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα λίγο μετά τις 17:00. Μάλιστα, ο κόσμος του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της ερασιτεχνικής στο YouTube  και να πανηγυρίσει… έστω από το σπίτι του το πρωτάθλημα Χάντμπολ 2019-2020.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ αναφέρει: «Ώρα να πανηγυρίσουμε!!!
Μπορεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα να σας κρατάνε μακριά μας, όμως μέσα από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club, μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα σε live streaming μετά τις 17:00 την απονομή του Πρωταθλήματος της Handball Premier 2019-20 στην ομάδα μας!
👉 Αυτήν την κούπα την κατακτήσαμε μαζί, θα την πανηγυρίσουμε και μαζί, έστω και από απόσταση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🤾‍♂️🏆 Ώρα να πανηγυρίσουμε!!! Μπορεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα να σας κρατάνε μακριά μας, όμως μέσα από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club, μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα σε live streaming μετά τις 17:00 την απονομή του Πρωταθλήματος της Handball Premier 2019-20 στην ομάδα μας! 👉 Αυτήν την κούπα την κατακτήσαμε μαζί, θα την πανηγυρίσουμε και μαζί, έστω και από απόσταση! 🖥️ www.youtube.com/c/AEKAthleticClub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK (@aek_athleticclub) στις