Uncategorized

Παπαθεοδώρου: “Η ΑΕΚ είναι φαβορί για το Champions League”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Όπως είχαμε πει ήταν ένα παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων. Ελέγξαμε το παιχνίδι για περίπου 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Το ξεκίνημα μας ήταν ενδεικτικό, του ότι θέλαμε να επιβληθούμε. Η άμυνα του Κόνιαρη στον Θίοντορ έβγαλε τη ΑΕΚ εκτός ρυθμού. Είχαμε συνεργασίες και σκοράραμε αρκετούς πόντους κι αυτό οφείλετε σε όλα τα παιδιά. Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ που είναι ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του Basketball Champions League με πολύ καλό ρόστερ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι άξιοι όχι απλά θαυμασμού αλλά σεβασμού για τη δουλεία τους και την εικόνα τους. Συνεχίσουμε με το παιχνίδι στην Ευρώπη που θα δουλέψουμε για να πάρουμε ακόμα μια σημαντική νίκη. Το τμήμα μπάσκετ κάνει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ περήφανο. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο κι απόλαυσε όμορφο μπάσκετ.

Μέσα στο παιχνίδι συγκεντρώνομαι σε άλλα πράγματα και δεν καταλαβαίνω τη διάφορα στις βολές. Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό με πολλές επαφές. Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Τα δικά μας λάθη έδωσαν στην ΑΕΚ εύκολους πόντους. Δεν είχαμε την απαιτουμένη συγκέντρωση για να διατηρήσουμε το +21″.