ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έκανε κρούση για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία για εξτρέμ!

Μετά την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, στην ΑΕΚ συνεχίζουν τα «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εξετάζοντας διάφορους παίκτες.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου. Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή αριστερό εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ του Ισραήλ ο οποίος αρέσει πολύ στην Ενωση. Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα έκαναν μια πρώτη κρούση στην ομάδα του Ιερουσαλήμ για τον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά οι αρχικές απαιτήσεις της ομάδας του ήταν εξωπραγματικές. Αξιοσημείωτο είναι  οτι ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα, όσο αναφορά το αγωνιστικό του προφίλ, o νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του με την Σεντράλ, ωστόσο στα 18 του χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα για την Ολλανδία και την Αλκμάαρ. Με την AZ πραγματοποίησε 43 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ, ενώ τώρα στην ομάδα του Ιερουσαλήμ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 33 αγώνες, έχοντας 6 γκολ και 3 ασίστ. Επίσης, ο Γκαρσία είναι διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο από το 2016 και έχει 24 συμμετοχές και 2 γκολ έκτοτε.