Uncategorized

Απίστευτη ανατροπή για την Αταλάντα

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ρόμα μέχρι το 45′ ήταν μπροστά με 0-3 στο Μπέργκαμο, όμως η εκπληκτική Αταλάντα πήγε το ματς στο 3-3. Μεγάλα διπλά για SPAL, Φροζινόνε.

Αν και στο 40′ προηγήθηκε με 0-3 στην έδρα της Αταλάντα και φάνηκε ότι θα προσπεράσει την Μίλαν στη μάχη για το Champions League, η Ρόμα δέχθηκε απίστευτη ανατροπή σε 3-3 από την Αταλάντα και παρέμεινε πίσω από τους Rossoneri. Μόλις στο 3′ μετά την ασίστ με το στήθος του Τζανιόλο ο Τζέκο άνοιξε το σκορ και στο 33′ ο Βόσνιος έγραψε το 0-2 ύστερα από ωραία πάσα του Ν’ Ζονζί. Στο 40′ ο Ελ Σαραουί πλάσαρε σωστά για το 0-3, το οποίο φάνηκε ότι θα είναι το σκορ του ημιχρόνου, όμως στο 44′ ο Καστάν με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Παπού Γκόμες μείωσε σε 1-3. Στην επανάληψη και το 59′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 πάλι με σέντρα του Γκόμες και κεφαλιά του Τολόι. Στο 70′ ο on-fire Ντουβάν Ζαπάτα έστειλε ψηλά πέναλτι αλλά δευτερόλεπτά μετά, με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-3 που έμεινε μέχρι το τέλος.

***Ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα, Ντουβάν Ζαπάτα έγινε ο πρώτος παίκτης σε όλη την ιστορία της Serie A που πετυχαίνει 14 γκολ σκοράροντας σε 8 σερί αγωνιστικές.

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Μαντσίνι (53′ Παλομίνο), Τολόι, Τζιμσίτι, Καστάν, Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (91′ Πεσίνα), Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς (84′ Μπάροου), Γκόμες, Ζαπάτα.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Μαρκάνο, Μανωλάς, Κάρσντορπ (78′ Φάσιο), Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (65′ Φλορέντσι), Τζανιόλο, Ελ Σαραουί (62′ Κλάιφερτ), Τζέκο.

Πηγή:Gazzetta.gr