SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Κοντά στην Καϊσέρισπορ ο Κολοβέτσιος

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται από την Τρίτη (25/8) το πρωί στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα τς γειτονικής χώρας, Καϊσέρισπορ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στο γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονταν από τον Παναθηναϊκό και αυτός για τον οποίο υπήρξε η μεγαλύτερη κινητικότητα. Κάτι το φυσιολογικό σύμφωνα με την αξία του, την εμπειρία του αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα playoffs.

Αρκετές ομάδες από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός, θέλησαν να κάνουν δικό τους τον έμπειρο αμυντικό αλλά αυτός είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επέλθει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στην Καϊσέρισπορ και τον διεθνή αμυντικό και πως μέχρι την Πέμπτη, δεν αποκλείεται και την Τετάρτη να υπάρξει η οριστικοποίηση της συμφωνίας και η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος από τη συγκεκριμένη κίνηση καθώς εκτός του ότι θα γλιτώσει το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού ο οποίος δεν υπολογιζόταν αναμένεται να κρατήσει και ένα, έστω και μικρό, ποσοστό μεταπώλησης για πιθανή πώληση του στο μέλλον.

Πηγή: sport24.gr