Uncategorized

Οι τελευταίες ”επισκέψεις” του Μάνταλου στην Νέα Σμύρνη (VID)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ας δούμε ενδεικτικά, τι έχει προσφέρει ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, στις τελευταίες του επισκέψεις στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ένα γήπεδο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του.

Στις 6 Μαρτίου 2017, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τον τοπικό Πανιώνιο, σε μία αναμέτρηση φωτιά καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το σκορ για την ”Ένωση” άνοιξε ο Σέρχιο Αραούχο στο στο 38΄λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από κούρσα και ασίστ του  Μάνταλου. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μασούρα στο 59′, γράφοντας έτσι το τελικό 1-1.

Στις 29 Οκτωβρίου την ίδια χρονιά, πάλι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η ΑΕΚ κατάφερε και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Πανιωνίου χάρη σε ένα ακόμα τέρμα του Σέρχιο Αραούχο αυτή τη φορά από ασίστ του Τάσου Μπακασέτα. Κανείς όμως δεν στάθηκε στους υπερπολύτιμους αν μην τι άλλο βαθμούς της νίκης, καθώς ο αρχηγός της ”Ένωσης” πέρασε ίσως τον πιο δύσκολο και σκληρό τραυματισμό που θα μπορούσε να υποστεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Βέβαια δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός πως ενώ ο Μάνταλος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου με κομμένο χιαστό, κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του Πανιωνίου ευχόντουσαν ”κατάρες”.

Για να φτάσουμε στο σήμερα. Στις 26 Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Οι ”ομορφιές” ξεκίνησαν πριν καν σφυρίξει ο διαιτητής την σέντρα. Βλέπετε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή όμως και πάλι οι οπαδοί του Πανιωνίου εκμεταλλεύτηκαν την στιγμή για να πικάρουν τον Μπακασέτα αυτή τη φορά. Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ-χέρι του Μάνταλου όπου κακώς μέτρησε, και διπλασίασε τα τέρματά της με τον πιο φορμαρισμένο της παίκτη μέχρι στιγμής, το Εζεκιέλ Πόνσε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});