Uncategorized

Η άμυνά της είναι το μυστικό

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μοναδικό ρεκόρ που διακατέχει η ΑΕΚ από το Νοέμβριο μέχρι τώρα, βασίζεται στην άμυνα της.

Η ΑΕΚ, έχει καταφέρει μέσα στο 2019 να πετύχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Super League, πετυχαίνοντας μάλιστα και εννιά τέρματα. Τέσσερα στα Γιάννενα, τρία με τον Αστέρα και δύο με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει δει σε κανένα από αυτά τα ομολογουμένως δύσκολα παιχνίδια, να παραβιάζεται η εστία του.

Το σερί αυτό βέβαια δεν ξεκίνησε τώρα. Η ”Ένωση”, έχει να δεχθεί γκολ από τις 24 Νοεμβρίου στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έκτοτε, ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει νικηθεί ούτε από την άσπρη βούλα καθώς απέκρουσε και το πέναλτι του Αθανασιάδη στους ”Ζωσιμάδες”.

Όλα ξεκίνησαν κόντρα στην Ξάνθη, την οποία οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 2-0. Με το ίδιο σκορ επικράτησαν και της Λαμίας, για να ακολουθήσει η μοναδική γκέλα σε αυτή τη διαδρομή με την ισοπαλία στο ματς με τη Λάρισα (0-0). Σε αυτές τις έξι αναμετρήσεις, η «Ένωση» έχει σημειώσει πέντε νίκες και έχει συντελεστή τερμάτων 13-0. Διόλου άσχημα.

Οι ΑΕΚ, θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια που έχει στην έδρα της, μέχρι να πάει στο Καραϊσκάκης για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Λιβαδειά, οι ”κιτρινόμαυροι” θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των ”δικεφάλων”, ενώ στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

  

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});