ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει Ανσαριφάρντ για αντί-Αραούχο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πυροδοτεί βόμβα και είναι έτοιμη να φέρει για λογαριασμό της στην Ελλάδα τον διεθνή Ιρανό επιθετικό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο.

Με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό, ο Ίλια Ίβιτς ετοιμάζεται να φέρει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης». Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε φέτος στο Κατάρ με την φανέλα της Αλ Σαϊλίγια (από την οποία μένει ελεύθερος), όπου σε 16 συμμετοχές πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Αξιοσημείωτη είναι βέβαια και η πορεία που έκανε στην χώρα μας στο παρελθόν, όπου σε 99 συμμετοχές (σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο) πέτυχε 37 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ, ενώ βέβαια με την φανέλα του Ολυμπιακού την σεζόν 2017-18 πέτυχε σε 27 συμμετοχές 18 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Ο ίδιος γνωρίζει καλά την Ελλάδα και δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, αφού και η σύζυγός του είναι Ελληνίδα. Ουσιαστικά, λοιπόν, ο Ανσαριφάρντ έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Αραούχο, πλαισιώνοντας αγωνιστικά τον Νέλσον Ολιβέιρα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών, ενώ δεν αποκλείεται στην αρχές της εβδομάδας να βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ.