ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Απογοητευμένοι στην Άντερλεχτ με την απόσυρση της ΑΕΚ από την περίπτωση του Βράνιες»

Απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στο «στρατόπεδο» της Άντερλεχτ, μιας και η ΑΕΚ χθες έκανε γνωστό πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βράνιες.

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα του voetbal24.be, στην Άντερλεχτ φαίνεται πως απογοητεύτηκαν με την διακοπή των διαπραγματεύσεων από πλευράς «Ένωσης» για την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, ο Δικέφαλος ήθελε να αποκτήσει τον Βόσνιο αμυντικό ως ελεύθερο, με τους μωβ, όμως, να είναι αρνητικοί σε κάτι τέτοιο αξιώνοντας ένα ποσό τουλάχιστον 500.000€.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ξένο δημοσίευμα:

«Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από πολλούς περιττούς παίκτες τις επόμενες εβδομάδες. Φαινόταν να υπήρχε μία λύση για τον Ογκνιεν Βράνιες, ωστόσο η μεταγραφή του διακόπηκε. Ο Βράνιες πήρε μία ευκαιρία από το τεχνικό τιμ στην προετοιμασία. Ο Βόσνιος δεν πρέπει απαραίτητα να φύγει, αλλά είναι αυτό που προτιμάει να συμβεί. Η Αντερλεχτ επίσης θέλει να αφαιρέσει το βαρύ μισθό του απ’ τη μισθοδοσία της. Στο προσκήνιο φάνηκε μια τελική συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο ελληνικός κορυφαίος σύλλογος ήθελε να αποκτήσει τον Βράνιες ως ελεύθερο, αλλά αυτό δεν αρέσει στην Αντερλεχτ, η οποία είχε πληρώσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ πριν δυο χρόνια και εξακολουθεί να θέλει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ αποφάσισε να τραβήξει το… βύσμα απ’ τη συμφωνία».