ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάρκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του αλλά και στον αγώνα που αντιμετώπισε το σύλλογο ως παίκτης της «Ένωσης»!

Αναλυτικά ο Βασίλης Μπάρκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα όνειρο να έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ανυπομονώ να παίξω για τη Σέλτικ. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τρόπαια και μετάλλια. Θέλω να κερδίσω δέκα στη σειρά και θέλει να μας βοηθήσω να μπούμε στους ομίλους του ChampionsLeague. Αυτό θέλω. Ο προπονητής μου μίλησε για το κλαμπ και την πίεση εδώ και για το γεγονός ότι θέλει να είμαστε και πάλι πρωταθλητές. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ήρθε εδώ και νομίζω ότι εγώ και ο τεχνικός έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως τώρα».

Ο Μπάρκας μίλησε και για τα παιχνίδια της ΑΕΚ απέναντι στη Σέλτικ: «Όταν έπαιξα εδώ θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν εκπληκτική. Δεν μπορούμε να παίξουμε με κόσμο προς το παρόν αλλά ανυπομονώ να επιστρέψουν στις κερκίδες. Νιώθω καλά με την πίεση, αν το παιχνίδι είναι σαν φιλικό δε μου αρέσει. Μου αρέσουν τα ντέρμπι, μου αρέσουν τα παιχνίδι του ChampionsLeague και για αυτά ανυπομονώ”.