ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάτον: «Ρίσκο η μεταγραφή Μπάρκα, είναι πολλά τα λεφτά»

Ρίσκο για την Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας, σύμφωνα με τον Άλαν Χάτον.

Σε ρυθμούς Μπάρκα κινούνται άπαντες στη Σέλτικ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Γλασκώβης, αφού απομένουν μονάχα τα τυπικά της μεταγραφής του με την ΑΕΚ να εισπράττει περισσότερα από 6 εκατομμύρια.

Για τον Μπάρκα μίλησε σε συνέντευξη ο Άλαν Χάτον, ο οποίος τόνισε πως θα καλύψει το κενό που άφησε ο Φόρστερ, αλλά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του αποτελούν ρίσκο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Είναι πολλά τα λεφτά, πιστεύω ότι έχει παίξει πολλά ματς και είναι ένας διεθνής τερματοφύλακας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει την εμπειρία που χρειάζεται, όμως πιστεύω ότι είναι πάντα ένα ρίσκο», είπε αρχικά ο Χάτον για τον Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε, «είναι σαν να αγοράζεις έναν παίκτη που είναι άγνωστος, αν σ’ αρέσει, πάντα θα είναι ένα ρίσκο, αλλά πρέπει να έχουν δει κάτι σε αυτόν. Είμαι βέβαιος ότι οι σκάτουερ τον έβλεπαν».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη του ο Χάτον είπε ότι «έχει μείνει λιγότερο από μια εβδομάδα για την αρχή της σεζόν και η Σέλτικ δεν έχει κάποιον για τη θέση νούμερο “ένα”. Ο Φόρστερ άφησε ένα κενό, οπότε χρειάζονταν κάποιον. Πρέπει να παρακολουθούσαν αυτόν τον τύπο (Μπάρκα), δεν νομίζω ότι αγοράζουν παίκτες έτσι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να έρθει και να έχει το ανάστημα που είχε ο Φόρστερ».