Uncategorized

Για την υπέρβαση κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!

Μια πολύ καλή εμφάνιση θέλει να κάνει η Ένωση με σκοπό να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στον Παναθηναϊκό! (17:00, ΕΡΤ3)


Στο ύψος θέλει να σταθεί η Ένωση σε ακόμα ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι που «δίνει». Οι άνδρες της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague, τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμοι να δείξουν ένα καλό πρόσωπο, με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ντέρμπι αναμένεται να ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου και οι παίκτες της Ένωσης έχουν αποφασίσει έπειτα από την διακοπή να βγάλουν πολλή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο!

Η Ένωση προχώρησε σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Μπουρκόφσκι, Ιμπραγκίμοβ και Κρέτσης, οι οποίοι θα αγωνιστούν κανονικά σήμερα.

Ο Σωτήρης Δρίκος υπολογίζει όλους τους παίκτες του κανονικά και θέλει να δει την ομάδα του να τα δίνει όλα για να διεκδικήσει και,αν πάνε όλα καλά, να πάρει την νίκη!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});