ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την επιστροφή Βράνιες»

Μαζί με την υπόθεση του Βασίλη Μπάρκα με την Σέλτικ, πλέον στην ΑΕΚ αναμένουν εξελίξεις και για την ενδεχόμενη επιστροφή του 30χρονου Βόσνιου στόπερ.

Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα όσο αναφορά το νέο συμβόλαιο του Όγκνιεν Βράνιες και τις αποδοχές του. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και ο «Όγκι» μείνει τελικά ελεύθερος από τους Βέλγους, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3-4 ετών. Από εκεί πέρα πάντως, ο ίδιος παίχτης πιέζει από πλευράς του την διοίκηση της Άντερλεχτ, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Οι εξελίξεις φαίνεται πως τρέχουν, με τους «κιτρινόμαυρους» να πιέζουν και αυτοί και να διαπραγματεύονται με την βελγική ομάδα, όπως αναφέρει άλλωστε και δημοσίευμα της Voetbalkrant.com. Αναλυτικά στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται: «Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Οι δύο πλευρές μιλούν για μόνιμη μεταγραφή και επιστροφή του Βράνιες ως παίκτη της ΑΕΚ και όχι δανεικό».