Uncategorized

Στις επιλογές πριν τα ντέρμπι

    Αύριο το μεγάλο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Σίτι και την Άρσεναλ,αλλά και το δικό μας εγχώριο μεταξύ των δικεφάλων,ωστόσο και για σήμερα υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές.
  Ξεκινώντας από το νησί έχω επιλέξει το γκολ γκολ της Πάλας με την Φούλαμ.Και οι δυο έρχονται από θετικά αποτελέσματα.Η Πάλας την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον ,εκτός έδρας, η Φούλαμ από την νίκη με 4-2 επί της Μπράιτον.Αμφότερες σκοράρουν στα παιχνίδια τους αλλά δέχονται κιόλας λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας που παρουσιάζουν.Πιστεύω θα δούμε γκολ.
  Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ,όπου έχω επιλέξει τον άσσο της Μίλγουολ με την Ρότερχαμ.Η Μίλγουολ με μια νίκη απομακρύνεται για τα καλά από την επικύνδυνη ζώνη και θα μπορεί να προσηλώθει και στο κύπελλο ,αφού στην ζώνη τον πλέι οφς δύσκολ θα φτάσει.Είναι μια σκληρή ομάδα που εντός έδρας παίρνει αποτελέσματα και αυτό πιστεύω θα κάνει και σήμερα κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα.
  Τέλος περνάμε στην Μπουντεσλίγκα, και την αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν.Εκεί εκτιμώ πως όλα κρίνονται από την απόδοση των φιλοξενουμένων,αφού με παράγοντα την δικιά τους καλή ή όχι εμφάνιση θα κριθεί και το αποτέλεσμα.Την Μπάγερν πλέον δεν την παίρνει στο να έχει απώλεια βαθμών σε κάποιο παιχνίδι και σίγουρα έχει την δυνατότητα να καθαρίσει ένα σαν το σημερινό.Περίμενα χαμηλότερα το διπλό,δεν είναι σε τόσο κακή απόδοση.

ΣΗΜΕΙΑ: ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΦΟΥΛΑΜ G/G 1.80(ΒΕΤ365) ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΡΟΤΕΡΧΑΜ 1 1.72(ΒΕΤ365) ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2 1.60(ΒΕΤ365)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});