ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέλτικ: Ετοιμάζει νέα πρόταση για Μπάρκα!

Η ομάδα από τη Σκωτίας δείχνει αποφασισμένη να ντύσει στα χρώματά της τον βασικό τερματοφύλακα της «Ένωσης» και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό από μέρους της!

Ο Βασίλης Μπάρκας απασχολεί πολύ έντονα την ομάδα της Σέλτικ εδώ και καιρό. Πλέον, όπως φαίνεται, αποτελεί τον νούμερο «1» στόχο για την ενίσχυση του συλλόγου στη συγκεκριμένη θέση.. Πρόσφατα οι «Κέλτες» πραγματοποίησαν μια πρώτη πρόταση στην ΑΕΚ χρηματικού ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ που μετά από κάποια μπόνους θα έφτανε τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι τέτοιο δεν καλύπτει επ ουδενί τα «θέλω» της «Ένωσης» καθώς η ίδια κοστολογεί τον γκολκίπερ της πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, είχε τονίσει πρόσφατα πως: «Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εξετάζουμε παίκτες σε πολλές θέσεις. Ο τερματοφύλακας είναι μια εξ’ αυτών και έχουμε αρκετές επιλογές στο τραπέζι μας. Θα εργαστούμε πάνω σε αυτές και θα δούμε που θα καταλήξει».

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Βασίλης Μπάρκας θα απασχολήσει ιδιαίτερα την ομάδα από τη Σκωτία η οποία θα επιστρέψει σύντομα με νέα πρόταση που θα είναι σαφώς πιο κοντά στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.