ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συνάντηση ΑΕΚ με Μπάρκα για το μέλλον του»

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα από Σκωτία και Ελλάδα δίνουν και παίρνουν με κύριο θέμα το ενδιαφέρον της Σέλτικ για την αγορά του βασικού τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό, μάλιστα, πως οι Σκωτσέζοι έκαναν και την πρώτη τους κρούση στην «Ένωση» για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα. Ωστόσο, τα χρήματα που προσέφεραν δεν ικανοποίησαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Οι «πράσινοι» όμως αναμένεται να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, αφού είναι ήδη κοντά στο να συμφωνήσουν και με τον ίδιο τον παίχτη για το συμβόλαιο του.

Από εκεί και πέρα όμως, κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα βρετανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της «Record Sport» το οποίο αποκαλύπτει ραντεβού νωρίτερα αυτό τον μήνα, το οποίο έχει γίνει ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάρκα, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της ομάδας για μια πώληση στο εξωτερικό, για να συζητήσουν το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Η Ρεκορντ Σπορτ αποκάλυψε ότι νωρίτερα αυτό το μήνα υπήρξε συνάντηση μεταξύ ΑΕΚ και Μπάρκα και είναι στην κορυφή της ομάδας για πώληση, η οποία έχει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα».