ΑΓΓΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Μία «ανάσα» από τον Χάβερτς η Τσέλσι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συνδρομητικής αθλητικής ιστοσελίδας «Athletic» οι «μπλε» του Λονδίνου φέρονται να είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον παίκτη δίνοντας ένα ποσό, το οποίο θα αγγίξει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο η Τσέλσι, όσο και η Λεβερκούζεν όπου και ανήκει ο παίκτης είναι σε συζητήσεις, σχετικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων καθώς δεν αποκλείεται να δοθούν τα 65 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή και τα υπόλοιπα 10-15 εκατομμύρια να δοθούν με την μορφή μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάβερτς βρισκόταν και στο στόχαστρο της Ρεάλ, ωστόσο οι «μερένγκες» αποφάσισαν την φετινή σεζόν να μην προβούν σε δαπανηρές μεταγραφές. Μέχρι στιγμής η Τσέλσι έχει αποκτήσει ήδη τον Τίμο Βέρνερ από την Λειψία και τον Χακίμ Ζίγες από τον Άγιαξ έχοντας δαπανήσει για την απόκτηση των δύο παικτών σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Χάβερτς πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά φέτος με την Λεβερκούζεν, καθώς κατέγραψε στο ενεργητικό του 17 γκολ σε 43 αγώνες, αλλά και 9 ασίστ, με τον ίδιο να μετρά συνολικά με τις «ασπιρίνες» 45 γκολ και 31 ασίστ σε 148 ματς.

Πηγή: sdna.gr