ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα σε όλη την Ευρώπη η απόφαση της ΑΕΚ να μην κανει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ!

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για τα ληγμένα δελτία έχει προκαλέσει εντύπωση σε όλη την Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά, υπάρχουν αρκετά ξένα δημοσιεύματα από χώρες της γηραιάς Ηπείρου που ασχολούνται για άλλη μια φορά με αθλητικά γεγονότα της χώρας μας. Αυτή την φορά, ωστόσο, ο λόγος είναι η απόφαση της ΑΕΚ και του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων» να μην κάνουν ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για τα 12 ληγμένα δελτία υγείας παιχτών του Δικεφάλου του βορρά, κάτι που έχει προκαλέσει αίσθηση στα ξένα Μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα η σλοβακική αθλητική ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk» γράφει σε δημοσίευμα της: «Έως και δώδεκα παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, χωρίς έγκυρη ιατρική τεκμηρίωση, με το ματς να τελειώνει χωρίς γκολ, με την ομάδα της Αθήνας αν είχε κάνει ένσταση να μπορούσε να πάρει την νίκη.Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ τερματίζει τρίτη στο πρωτάθλημα και δεν προκρίνεται στο Champions League. Υστερεί πίσω από το δεύτερο ΠΑΟΚ κατά τρεις βαθμούς πριν από τον τελευταίο γύρο, αλλά έχει χειρότερη αμοιβαία ισορροπία.

“Δεν θα κάνουμε καμία νομική ενέργεια, διότι η βαθμολογία πρέπει να αποφασιστεί στο χορτάρι και όχι σε χαρτί”, ανέφερε η ΑΕΚ».

Έπειτα ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα με το ίδιο περιεχόμενο όπως αυτό του «news24.com» με τίτλο «Η ΑΕΚ αρνείται να κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ, διακινδυνεύοντας μια θέση στο Champions League» και αυτό του ρουμανικού «sports.ru» με τίτλο «12 παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν παράνομα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Καρέρα μπορούσε να υποβάλει ένσταση και να πάει στο Champions League, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε».