Uncategorized

Λουτσέσκου: “Καλή ομάδα η ΑΕΚ”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το αν είναι σαν νίκη για τον ΠΑΟΚ αυτό το αποτέλεσμα: “Είναι μια μικρή νίκη της δουλειάς και της θυσίας. Την ίδια ώρα είναι ένας βαθμός που μας κρατάει μακριά από τη 2η θέση και είμαι ικανοποιημένος για το πνεύμα που έδειξε κάθε παίκτης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα”.

Για το πώς αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα μετά την αποβολή: “Το ματς άρχισε με μια μικρή πίεση της ΑΕΚ, μετά πήραμε τον έλεγχο. Αυτή η κατάσταση με την αποβολή ήταν ένα μικρό χτύπημα για εμάς. Εχοντας απέναντι μας μια καλή ομάδα οργανωθήκαμε, αν παίζαμε με διαφορετικό τρόπο ενδεχομένως η ΑΕΚ να είχε περισσότερους χώρους αφού τα τρεξίματα θα έφερναν κούραση”.

Για τη διαιτησία και τη φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη του Σάκχοφ, όπως και για τις καθυστερήσεις των παικτών του και ειδικά του Πασχαλάκη: “Δεν σχολιάζω τον διαιτητή, ίσως υπήρξαν λάθη για εμάς ή την ΑΕΚ. Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη κατάσταση και δεν νομίζω πως ήρθε εδώ κανείς για να κάνει λάθη κατά της μιας ή της άλλης ομάδας. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, δεν μπορώ να σας μιλήσω για τη φάση που μου λέτε με το χέρι. Οσο για τον Πασχαλάκη, δέχθηκε κίτρινη κάρτα, του ζητήσαμε να παίζει πιο γρήγορα, θα ήταν πολύ υπερβολική μια δεύτερη κίτρινη”.

Για το αν οι 14 βαθμοί διαφοράς με την ΑΕΚ λένε την αλήθεια: “Νομίζω πως είναι 13 στο γήπεδο. Οπως είναι και 8 φυσιολογικά για εμάς απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας, αν μιλήσουμε για τη δουλειά στο γήπεδο. Και αν η βαθμολογία είναι έτσι, τότε ενδεχομένως να λέει την αλήθεια, κάτι δουλεύει καλύτερα για τη μία ομάδα και κάτι όχι για την άλλη”.

Για το γεγονός ότι δεν φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι που κάναμε σήμερα σε αυτές τις συνθήκες και το αποτέλεσμα που πήραμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει 19 ματς και έχει 17 νίκες. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, αίσθηση ευθύνης και για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να ξέρεις να νικάς ή να μη χάνεις, όταν δεν μπορείς να νικήσεις. Οπως στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα ντέρμπι. Είμαι ικανοποιημένος γιατί αρχίσαμε με προσωπικότητα, σκοράραμε, είχαμε τον έλεγχο, αλλά μετά μείναμε με 10 παίκτες, χωρίς όμως να δώσουμε σημαντικές ευκαιρίες στον αντίπαλο”.