Uncategorized

Ποντάρισμα αποκλειστικά στο FA CUP

Οι κυριακάτικες επιλογές μας δεν επιβεβαιώθηκαν πλήρως,αφού ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καθήκον του(φτάνοντας στο -5 από την τετράδα πλέον),όπως  και η ΆEK, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία απέναντι σε έναν ΠAOK που έπαιζε με 10 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο και αρκέστηκε στο να μην περνάει ούτε την σέντρα από εκεί και έπειτα.
Σήμερα αγωνιστική δράση υπάρχει και μάλιστα ενδιαφέρουσα. Δύο επιλογές μου σήμερα είναι από το νησί και τον θεσμό του FA CUP.Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Νιουπόρτ με την Μίντλεσμπρο με το σκορ του 1ου γύρου να έμεινε στο 1-1. Φαβορί ξεκάθαρο οι φιλοξενούμενοι, που εκτιμώ πως μόνο και μόνο η φόρα που πήραν από την εκτός έδρας νίκη με την Γουέστ Μπρόμ θα είναι αρκετή για την σημερινή νίκη-πρόκριση.Διαθέτει περισσότερη ποιότητα από το αντίπαλο της και η νίκη της προσφέρεται σε καλή απόδοση.
Περνάμε στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Πόρτσμουθ.1-1 και σε αυτό το ζευγάρι το παιχνίδι του 1ου γύρου, που ήταν και η πρόκληση για τους σημερινούς γηπεδούχους.Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία,ενώ η ΚΠΡ δεν έχει ηττηθεί από το 1961 και μετά, από την Πόρτσμουθ.Επιπλεόν, με την πρόκριση τους σήμερα οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια της διοργάνωσης την Γουότφορντ σε ένα Λονδρέζικο ντέρμπι.Οι γηπεδούχοι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο και ποντάρω στην νίκη τους.

ΣΗΜΕΙΑ:

  • ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2 1.90(ΒΕΤ365)
  • ΚΠΡ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1 2.00 (ΒΕΤ)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});