ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλησε… πορτογαλικά και πέρασε μόνη στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και πήρε τη νίκη με 4-1, με τέρματα των Ολιβέιρα, Σιμόες και Σιμάνσκι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 25ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί με πολύ ωραίο σουτ του Νέλσον Ολιβέιρα. Μόλις 4 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν καθώς το σουτ του Γκάμα κόντραρε στον Τσιγκρίνσκι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το ημίχρονο η Ένωση ήταν πολύ επιθετική, χάνοντας τουλάχιστον 6 κλασικές ευκαιρίες για να ανακτήσει το προβάδισμα, με τον Κουέστα όμως να λέει όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και το κατάφερε με τα γκολ των Ολιβέιρα στο 52′ και Σιμόες 62′. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, όμως η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, καθώς στο 85′ ο Σιμάνσκι έκανε το 1-4, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Πλέον στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Ματίγια, Κόρχουτ, Σάσα (76′ Μπακούτσης), Μπαγκαλιάνης, Μανσίνι, Γκάμα, Μαρτίνες και Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (82′ Οικονόμου), Λόπες, Σιμόες (82′ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστισιτς, Μάνταλος (73′ Σιμάνσκι), Βέρντε (61′ Αλμπάνης), Λιβάγια και Ολιβέιρα (73′ Αραούχο).