ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πάει για τέσσερις μεταγραφές στην άμυνα ο Ίβιτς!

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ” αναφέρει τις προθέσεις του Ίλια Ίβιτς σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης επιθυμεί την ενίσχυση σε όλες τις θέσεις της άμυνας, καθώς η ομάδα έχει ανάγκη από δυο στόπερ, ένα αριστερό μπακ λόγω της αποχώρησης του Νίκλας Χουλτ αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου ο Ίβιτς πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι η άμεση απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα είναι εγνωσμένης αξίας και θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του κι ενός αριστερού μπακ που θα αντικαταστήσει τον Χουλτ που αποχωρεί και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Έλντερ Λόπες.

Αμέσως μετά, η ομάδα θα κινηθεί για δεύτερο στόπερ, ο οποίος θα είναι συμπληρωματική προσθήκη, καθώς ακόμα είναι αβέβαιο το μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ Σβάρνας και Οικονόμου δεν μπορούν να σταθούν ως βασικοί στην ενδεκάδα.

Τέλος, ο Ίλια Ίβιτς δεν αποκλείει και την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι εκεί υπάρχουν οι Μιχάλης Μπακάκης και Παουλίνιο Μότα, τα συμβόλαια των οποίων είναι σε ισχύ.