ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα ημιτελικού για την ΑΕΚ στο Χαριλάου

Η Ένωση θέλει να σφραγίσει το ένα από τα εισήτηριο για το φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, απόψε κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι “κιτρινόμαυροι” διεκδικούν μέχρι στιγμής την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στο Champions League, ενώ βρίσκονται έναν αγώνα πριν την 5η συνεχόμενη παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη της επιτυχία για την φετινή σεζόν, αφού έχοντας νικήσει στο ΟΑΚΑ με 2-1 τον Άρη, θέλει αποτέλεσμα που θα της δώσει το “χρυσό εισιτήριο” για τον τελικό.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με ορισμένες αλλαγές, ώστε να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο στο “Κλ.Βικελίδης”. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο. Στα δεξιά θα είναι ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή θα παίξει ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.