ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΚΥΠΕΛΛΟ

Μαρτίνες: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να ανησυχεί, θέλουμε να κερδίσουμε»

Στο Sport24 μίλησε ο παίκτης του Άρη ο οποίος μίλησε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ξέχασε πως θα έπρεπε να φύγει με πέντε γκολ ο Μαρτίνες από το ΟΑΚΑ, αφού οι δηλώσεις του δεν έχουν λογική. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο Sport24 και τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να ανησυχεί, διότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θα τους αντιμετωπίσουμε και την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε, να τους προσθέσουμε πίεση για την Τετάρτη. Θα πρέπει να ανησυχούν γιατί δεν είμαστε τόσο εύκολος αντίπαλος. Θέλουμε να κερδίσουμε είναι ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου, γιατί πάλευα από το ξεκίνημα της σεζόν, έδινα τα πάντα στην προπόνηση. Είμαι επαγγελματίας, γι’ αυτό το λόγο περίμενα την ευκαιρία μου, είμαι χαρούμενος που την πήρα. Έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαστε μία ομάδα, χρειάζεται η ανάμειξη του κάθε παίκτη και νιώθω καλά. Ένιωθα άνετα στο γήπεδο, ελπίζω να συνεχίσω καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

«Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, γιατί πρέπει να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δυνατοί. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε επίσης ότι η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και δημιουργεί ευκαιρίες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, αλλά έχουμε και εμείς τα όπλα μας. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε χωρίς να χάσουμε την συγκέντρωση μας στην άμυνα».