ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Βέρντε

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού βρίσκεται στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Ίλια Ίβιτς 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε ώστε να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς. Σε δύο μέρες ο Ιταλός εξτρέμ έχει γενέθλια και ήταν καλή ευκαιρία να έρθει η οικογένειά του από την Ιταλία, που έχει να την δει προ καραντίνας. Η οικογένεια του Βέρντε «πάτησε» Αθήνα συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Να υπενθυμίσουμε πως ο Βέρντε είχε ζητήσει από την ΑΕΚ να μεταβεί στην Ιταλία για να δει την οικογένειά του, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν πιθανό λόγω των συνθηκών.

Ο μάνατζερ του 24χρονου μεσοεπιθετικού ήρθε για να συζητήσει δύο θέματα με το Ίλια Ίβιτς. Το ένα είναι η τυπική μείωση στο συμβόλαιο του πελάτη του, λόγω του κορωνοϊού. Το άλλο είναι για το μέλλον του παίχτη στην ΑΕΚ. Πριν ένα μήνα είχαν φουντώσει οι φήμες πως η Ένωση έχει βάλει τον Ιταλό σε «transfer list» ενόψει του καλοκαιριού, ενώ προχθεσινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίχτη από Αραβία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βέρντε δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Φέτος μετράει 28 εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.