ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δωρεά των διαιτητών της Superleague στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Μια από τις περιοχές που χτυπήθηκαν πολύ από τον κορωνοϊό ήταν η Καστοριά και οι διαιτητές της Superleague προχώρησαν σε μια δωρεά προς το Νοσοκομείο Καστοριάς.

Οι 75 διαιτητές και βοηθοί της Superleague προχώρησαν στη δωρεά ενός ψυγείου αντιδραστηριών, απαραίτητο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου της Καστοριάς. Τη παράδοση έκαναν οι διαιτητές της Καστοριάς κ.Φωτιάδη και κ.Δημητριάδη στον διοικητή του Νοσοκομείου κ.Χάτσιο.

Όπως αναφέρουν οι διαιτητές:

«Ως Σώμα Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών ποδοσφαίρου SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ κάνουμε μια προσφορά στο νοσοκομείο Καστοριάς που είναι μία πληττόμενη περιοχή από τον κορονοϊό. Επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο εκφράσαμε τις προθέσεις μας και τους ζητήσαμε να μας πούνε κάποια ανάγκη την οποία θα μπορούμε να κάνουμε προσφορά-δωρεά σε ιατροφαρμακευτικό υλικό. Έτσι, το νοσοκομείο Καστοριάς μας ενημέρωσε ότι έχουν ανάγκη από ένα ψυγείο – αντιδραστηρίων. Το σώμα ανταποκρίθηκε και προβαίνει άμεσα στην αγορά και παραδίδει σήμερα στις 16/6/2020 παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου ΧΑΤΣΙΟΥ από αντιπροσωπεία του σώματος Διαιτητών και βοηθών ΦΩΤΙΑΔΗ Φωτιο και ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ιορδάνη».