ΓΕΝΙΚΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ

«Δυο ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μπακασέτα-Όνειρο του να αγωνιστεί στην Serie A»

Ο μάνατζερ του πρώην παίχτη της ΑΕΚ μίλησε σε ιταλικό Μέσο για τον πελάτη του και το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται από ομάδες της Ιταλίας.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά στην Τουρκία, με την φανέλα της Αλάνιασπορ (σε 33 συμμετοχές έχει 10 γκολ και 5 ασίστ) , κάτι που φυσικά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του τουρκικού πρωταθλήματος αλλά και του ιταλικού. Ο ατζέντης του 26χρονου παίχτη, λοιπόν, Χρήστος Δημητριάδης μίλησε στο Calciomercato και είπε: «Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοια θέματα καθώς μένουν 10 αγώνες ακόμα στην Ιταλία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δυο ομάδες ενδιαφέρονται. Υπάρχουν και από την υπόλοιπη Ευρώπη ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά επί του παρόντος ο Τάσος είναι στην Αλάνιασπορ για να κερδίσει το Κύπελλο και είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του», είπε αρχικά, ενώ έπειτα πρόσθεσε:

«Πιστεύων πως η τιμή του είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Αλλα θα ήταν καλύτερο αυτό να το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα και οι προτάσεις. Ο Μπακασέτας έχει όνειρα να αγωνιστεί στην Serie A, μια από τις καλύτερες λίγκες στον κόσμο. Ομως, τώρα είναι χαρούμενος στην Αλάνιασπορ και θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει η σεζόν».