ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην συμπαίκτης Ενομπακάρε: «Είναι τρομακτικά καλός, δεν μπορείς να του πάρεις την μπάλα»

Τα καλύτερα έχουν να λένε οι πρώην συμπαίκτες του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού, που το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στην Αθήνα για να κλείσει στην ΑΕΚ. 

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε, με τα τωρινά δεδομένα, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να γίνει παίχτης Ένωσης, μιας και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην ελληνική πρωτεύουσα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Κάτι που ωστόσο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι δηλώσεις δύο πρώην συμπαικτών του στην Κόβεντρι που σχολίασαν τις ικανότητες του παίχτη, μιλώντας στη τοπική «coventrytelegraph».

Πιο αναλυτικά:

«Όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Κόβεντρι ήταν δύσκολο γιατί είχε ειδική μεταχείριση. Κάναμε σκληρή δουλειά στην προπόνηση και ο Μπράιτ απλώς έπαιζε. Δεν μπορούσες να του φέρεσαι σαν τους άλλους, γιατί ήταν πολύ καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο. Ήταν τρομακτικός».

«Είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει, 100%. Δεν μπορούσες να του πάρεις την μπάλα. Ήταν τόσο διαφορετικός από όλους τους άλλους. Ωστόσο, μια φορά, είχαμε προπόνηση και δεν εμφανίστηκε. Του τηλεφώνησα και απάντησε ότι ήταν στη Γερμανία».

«Στη Γουίγκαν είχαμε προπόνηση και αυτός κοίταζε και έτσι η ομάδα διέκοψε τον δανεισμό του. Είναι παίκτης για Europa League, νομίζω ότι για εκεί είναι το επίπεδό του. Είναι τρομακτικά καλός, όταν θέλει να είναι. Είμαι σίγουρος, ότι θα πετύχει, είναι ακόμα μόνο νέος», σχολίασε χαρακτηριστικά.