ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Εξετάζεται η περίπτωση Γιόχανσον

Προτάθηκε ο Ματίας Γιόχανσον για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ένωσης.

Σε ότι αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, η ΑΕΚ είναι πλήρης από την άποψη συμβολαίων καθώς υπάρχουν αυτά των Μιχάλη Μπακάκη και Παουλίνιο. Βέβαια τίθεται πάντα το θέμα για την επιθετική συμπεριφορά που ουδείς από τους προαναφερθέντες δεν διαθέτει.

Θεωρείται δεδομένο πως η Ένωση θα κοιτάξει την ερχόμενη σεζόν να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Παουλίνιο (ήψους 250.000 ευρώ), αν και ο ίδιος ο παίχτης γνωρίζει πως είναι δύσκολο να τα βρει κάπου αλλού στην αγορά.

Έτσι, λοιπόν, εντός αυτού του πλαισίου προκύπτει σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ότι προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναικόυ, ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστεί αντίπαλος την προσεχή Κυριακή.

Αυτή είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας για τον Μάσιμο Καρέρα να εξετάσει από κοντά τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή και να δώσει το “πράσινο” φως σε μια ενδεχόμενη κίνηση απόκτησης του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ιβιτς κρατά το όνομά του, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το οτιδήποτε, δίχως πάντως να είναι αρνητικός.

Να σημειωθεί πως ο Γιόχανσον βρίσκεται σε επαφές με την αγγλική Νότιχαμ Φόρεστ, αλλά η επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα είναι δεδομένη, αρκεί να βρεθεί μια καλή πρόταση.